Fuldt hus til Trias bal på Kulturmaskinen i Odense 16.11.2012

Trias trak fulde huse. Foto Britta Rasmussen

Dansegulvet var fyldt, da Trias spillede til bal på Kulturmaskinen fredag aften. Over 80 dansere gav den gas til den tempofyldte musik. Også mange unge dansere var kørt langt for at få en danseoplevelse sammen. Aftenen bød på lidt mere traditionel musik end man finder på bandets cd- men tempoen og spilleglæden er helt den samme!

Jeg havde allerede  haft fornøjelsen af at høre Trias to gange for nyligt: Til deres CD release på Dexter, hvor vi fik en hel times koncert,- for fuldt hus, – og til FODs bal, hvor de unge havde været så søde at invitere os fra Folkemusiklauget Fynboerne med.  Fedt at opleve et bal med 90 dansere i højt tempo. Trias er meget inspirerende og ikke helt nemme at danse til,- de spiller dejligt, med højt tempo og stor frihed,- og uden ret meget vejledning til danserne, hverken mundtligt eller via musikken. Så kan man jo improvisere. Det er sjov og tempofyldt musik. Den officielle præsentation lyder således:

Trias: Christoffer Dam på violin, Jonas Kongsted på violin og Rasmus Nielsen på violin og klaver. Trias spiller både traditionelt materiale fra de gamle nedskrevne nodebøger og nyskrevet musik af bandets medlemmer. De gamle melodier bliver bearbejdet ned i mindste detalje. Der bliver strukket, delt op, lagt til og sat sammen igen indtil musikken der kommer ud af det har et mere nutidigt lydbillede, som giver et friskt billede af den danske folk og roots scene. Musikken piftes op med poppede harmonier, god energi og et råt swing. Kom, lyt, dans og bliv glad! Ballet er støttet af Odense Musikudvalg og Statens Kunstråd. Entré 80 kr. http://www.triasmusic.dk/CD.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=rr6Rb8-InnE&feature=plcp

 

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s